Αιμοδοσία στις 9 Μαϊου 2008

Τα αποτελέσματα

Με χαρά σας κάνουμε γνωστό ότι κατά τις δύο πρόσφατες αιμοδοσίες που έγιναν στο Μόλυβο από τον νεοϊδρυθέντα σύλλογό μας, συγκεντρώθηκαν 52 μονάδες αίματος (33 στην πρώτη την 11/4/08  και 19 την δεύτερη στις 09/5/08) πράγμα πρωτοφανές για τα χρονικά του χωριού μας.

Αυτό είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει ελπίδα, γιατί θεωρούμε ότι αφού τώρα με το ξεκίνημά μας υπήρξε τέτοια συμμετοχή, αργότερα που θα μαθευτεί από περισσότερους ο Σύλλογος και θα έρθουν περισσότεροι φίλοι κοντά μας, θα είναι και μεγαλύτερη η συμμετοχή του κόσμου.

Ένα άλλο χαρμόσυνο γεγονός είναι το ότι, από αυτούς που έδωσαν αίμα, η πλειοψηφία ήταν νέα (ηλικιακά) άτομα που άφησαν τις δουλειές ή την όποια ασχολία είχαν και έτρεξαν να βοηθήσουν στην αιμοδοσία. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, οφείλουμε σαν σύλλογος να τους ευχαριστήσουμε θερμά μέσα από τη καρδιά μας και ελπίζουμε ότι δεν θα μείνουν μόνο σ’αυτό, αλλά θα προωθήσουν και σε άλλους την ιδέα του εθελοντισμού και θα στείλουν καινούργιους αιμοδότες να ενισχύσουν το σύλλογο.

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο κο Καραντώνη Στέλιο για τη βοήθεια και τη στήριξή του στο σύλλογο, το γιατρό κο Γελαγώτη Ευστράτιο τη νοσοκόμα κα Βίκη και το άλλο ιατρικό προσωπικό του κέντρου Υγείας Καλλονής που δούλεψαν για τις δύο αιμοδοσίες, αλλά και αυτούς που προσήλθαν ή ήθελαν να δώσουν αίμα, αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Η συμπαράστασή τους στο σύλλογο, μας είναι απαραίτητη, τους ενημερώνουμε δε ότι μπορούν να δώσουν αίμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή κρίνουν ότι είναι έτοιμοι (σε τέτοιες περιπτώσεις απαραίτητη είναι η συνεννόηση με το σύλλογο).

                                 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 

Η πρόσκληση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΜΗΘΥΜΝΑΣ

Φίλε Αιμοδότη

Σε πληροφορούμε ότι την Παρασκευή 09 Μαΐου 2008, από ώρα 9,30 π.μ. και μετά στο Ιατρείο της Μήθυμνας, θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία και σε παρακαλούμε να προσέλθεις για να δώσεις αίμα.

Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων.