Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο ΜΟΛΥΒΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας « Ο ΜΟΛΥΒΟΣ», συμμετείχε στις 21 Σεπτεμβρίου στις εκδηλώσεις των Ιωνικών Γιορτών 2012, που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους της Νέας Σμύρνης, παρουσιάζοντας χορούς της Μικράς Ασίας (Ερυθραίας) καθώς και τραγούδια – δρώμενα – χορούς της Λέσβου, με την διδασκαλία της κ. Ρένας Γρηγορίου.

Συμμετείχαν επίσης τα χορευτικά συγκροτήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισσίων Λέσβου Αθήνας, της Πανλεσβιακής Ένωσης Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής και του Κέντρου Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» του Συλλόγου Αγίου Στεφάνου Αττικής, με την διδασκαλία του κ. Γρηγόρη Γρηγορίου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Αποστολία Λύκου για τις όλες ενέργειές της που αφορούσαν την μετακίνηση των μελών του Συλλόγου από Μυτιλήνη σε Αθήνα και επιστροφή στη Μυτιλήνη. Ευχαριστεί επίσης θερμά της Ακτοπλοϊκές Εταιρείες BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, για την οικονομική τους προσφορά στην έκδοση των εισιτηρίων μετακίνησης των μελών του Συλλόγου με έκπτωση 50%.