Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο ΜΟΛΥΒΟΣ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
Δ.Ε. ΜΗΘΥΜΝΑΣ
«Ο ΜΟΛΥΒΟΣ»

Στις 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19,00, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Δημοτικής Ενότητας Μήθυμνας «Ο ΜΟΛΥΒΟΣ», πραγματοποίησε την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μήθυμνας κ. Αθανάσιος Ανδριώτης, ο πρώην Δήμαρχος Μήθυμνας κ. Στέλιος Καραντώνης και ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας κ. Νίκος Μόλβαλης.

Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Τιτιρέκης, ευχαρίστησε τους μόνιμους χορηγούς τους Συλλόγου ( Στέλιο Καραντώνη, Γιώργο & Μύρσα Κοντό, Τζανέτο Βαμβούκο, Θανάση Λεμπέση, Σταύρο Κατσάρα, Κάβα Γιαλοπούλη, Ελένη Παπαγεωργίου, Ντίνο Βουρτζούμη και Αχιλλέα Ισκή) αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν υλικά και χρηματικά τον Σύλλογο, την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας, καθώς και τον Φορέα Τουρισμό Μήθυμνας για την όλη συνεργασία του με τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων τα τρία αυτά χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου.

Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την δραστηριότητά τους στον χρόνο λειτουργίας του Συλλόγου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνεργασία τους, ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα παρόντα μέλη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από την συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. την 20/11/2014 εκλέχτηκαν:

1. Βασίλης Τιτιρέκης Πρόεδρος

2. Ευστράτιος Δρακούλας Αντιπρόεδρος

3. Αλέκος Ζγουρνιός Γενικός Γραμματέας

4. Ελευθερία Μυλωνά Ταμίας

5. Νίκη Καλιοντζή Γραμματέα Δημοσίων σχέσεων

6. Κατερίνα Πάππου Υπεύθυνη υλικού

7. Ειρήνη Ευαγγέλου Υπεύθυνη υλικού

Το Δ.Σ. του Συλλόγου