Επιτυχής η αιμοδοσία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΜΗΘΥΜΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ/Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Δήμου Μήθυμνας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά με τη προσφορά αίματος στο σύλλογο την 11/4/2008 και τους ενημερώνει ότι σε περίπτωση ανάλογης ανάγκης τους, μπορούν να απευθύνονται στο Πρόεδρο κο Τιτιρέκη Ευστράτιο, ή τον Αντιπρόεδρο κο Κοσμέτο Θεόδωρο.

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΜΗΘΥΜΝΑΣ
Τηλ. 2253071313
Fax 2253071091
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μήθυμνα 15 Απριλίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Μόλυβο την Παρασκευή 11 Απριλίου 2008 από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος του Δήμου Μήθυμνας, το Σύλλογο Αιμοδοτών Μυτιλήνης και το Βοστάνειο Νοσοκομείο. Μάλιστα η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη που δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα όλοι οι εθελοντές.

Ο Δήμαρχος Μήθυμνας Στέλιος Καραντώνης και το Δ.Σ. του νεοσύστατου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος του Δήμου Μήθυμνας ευχαριστούν θερμά τους αιμοδότες καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρείου Μήθυμνας και της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Η επόμενη αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιείται με σκοπό τον συνεχή εμπλουτισμό της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Μήθυμνας, θα διοργανωθεί την Παρασκευή 9 Μαίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.