Αιμοδοσία στις 24 Οκτωβρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΜΗΘΥΜΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Δήμου Μήθυμνας ενημερώνει τα μέλη του ότι κατά την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στις 24/10/2008 στο χωριό μας, συγκεντρώθηκαν 31 (τριάντα μία) μονάδες αίματος και γι αυτό θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι έδωσαν αίμα για το σύλλογο.

Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι προσήλθαν για να δώσουν αίμα πολύ περισσότερα άτομα, αλλά είτε για λόγους υγείας κάποιων, είτε για λόγους που είχαν να κάνουν με το ωράριο του προσωπικού που εργαζόταν στο Ιατρείο, δεν μπόρεσαν.

Τους ευχαριστούμε όμως και αυτούς και τους υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν το σύλλογο, δίνοντας αίμα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (για λογαριασμό του Συλλόγου), οποιαδήποτε άλλη στιγμή νομίζουν ότι είναι κατάλληλη γι αυτούς (αίμα μπορούμε να δώσουμε στο Νοσοκομείο και απογεύματα τις καθημερινές από 5 μ.μ. έως 7 μ.μ., αλλά και τα πρωινά του Σαββάτου). Επίσης υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι άτομα που δίνουν μεμονωμένα αίμα στο Νοσοκομείο θα πρέπει α) να ενημερώνουν το σύλλογο και β) να ζητούν να εγγράφεται αυτό πρώτα στο σύλλογο και από εκεί σε οποιονδήποτε θέλουν.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμπαράστασή σας στο σύλλογο και σας θυμίζουμε:

Ας κάνουμε αιμοδότες τους φίλους μας, την οικογένειά μας, τους συγγενείς μας, τους γνωστούς μας…
Μόνο έτσι θα είμαστε αυτάρκεις σαν χωριό και σαν σύλλογος.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΜΗΘΥΜΝΑΣ

Μήθυμνα 27 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στη Μήθυμνα την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008 από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Μήθυμνας και το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης αφού συγκεντρώθηκαν 32 φιάλες αίματος. Η προσέλευση των αιμοδοτών ήταν τόσο μεγάλη που δεν πρόλαβαν όλοι να δώσουν αίμα καθώς ένα άτομο από την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Νοσοκομείου δεν επαρκούσε για τόσους εθελοντές. Ο Δήμαρχος Μήθυμνας Στέλιος Καραντώνης και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μήθυμνας ευχαριστούν θερμά τους αιμοδότες καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρείου Μήθυμνας και της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκ μέρους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Δήμου Μήθυμνας, καλούμε όλα τα μέλη, αλλά και όσους θέλουν να βοηθήσουν με τη προσφορά αίματος, σε εθελοντική αιμοδοσία που θα διεξαχθεί στο Ιατρείο Μήθυμνας, την 24η Οκτωβρίου 2008, ημέρα Παρασκευή και (από) ώρα 9,00 π.μ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρω
ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ